Welkom op 'Wie het schoentje past'

Linda Lippens, Stefania Andreani en Sonja Pot

Medewerkers technische dienst

Wij verzorgen de nodige werkzaamheden in en rond de gebouwen, zodat iedereen in optimale omstandigheden gebruik kan maken van een verzorgde en veilige infrastructuur. Onze job kent vele facetten. We herstellen wat stuk gaat, zorgen voor preventief onderhoud en trachten de energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Onze shop managers kunnen bij ons terecht voor allerhande technische defecten aan het pand: een lekkend dak, een airco die niet koelt, een deur die niet meer op slot kan, ... Onze taak is ervoor te zorgen dat deze herstellingen zo snel en efficiënt mogelijk worden opgelost.

Een constante zoektocht naar milieuvriendelijke, energiebewuste materialen en uitvoeringen is een must. Energiebeheer  en het reduceren van het verbruik is dan ook een belangrijk onderdeel van de job.

Onze topprioriteit is voor onze shopmanagers en het personeel, een veilige en aangename werkomgeving creëren, zodat zij zich optimaal kunnen focussen op onze klanten en het goede beheer van de winkel.

Waarom doen we het graag?
Wij zijn de lijm tussen het probleem en de oplossing en het is altijd weer een kick om voor elk probleem, snel, een goede oplossing te vinden. We kunnen echt iets betekenen voor de shop manager en dat geeft veel voldoening.

Een dag uit het leven van Linda, Sonja en Stefania:
Het is eigen aan onze job dat we elke dag weer opnieuw voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Technische defecten zijn nu eenmaal moeilijk voorspelbaar.

Naast het doorgeven van de defecten aan de juiste vakmensen komt er  ook de noodzakelijke administratie bij kijken. De facturatie van de uitgegeven herstellingen moet nagekeken  worden. Het is daarom ook een must goed op de hoogte te zijn over het ganse verloop van de herstellingen om deze kosten goed te evalueren.

Vermits de technische dienst ook over een eigen klusjesdienst beschikt dienen deze werken goed gecoördineerd te worden zodat deze mensen op pad kunnen om een werk tot een goed einde te brengen.

 

Terug naar alle getuigenissen