Welkom op 'Wie het schoentje past'

Christian Pellaers

District Manager

Sinds de zomer van 2011 werk ik als District Manager voor de keten Shoe Discount. Dit doe ik met veel plezier omdat de baan als DM me goed bevalt, maar nog meer omdat er een prettige werksfeer heerst waarin ik me gewaardeerd voel. Verder krijg ik een ruime mate van vrijheid om mijn job uit te kunnen oefenen.

Als District Manager fungeer je als spilfiguur tussen het hoofdkantoor en de winkels en is je voornaamste taak ervoor te zorgen dat de filosofie van ons bedrijf duidelijk terug te vinden is in alle aspecten van de filialen binnen je regio. Dit vertaalt zich op het gebied van organisatie, commerciële cijfers en Visual Merchandising. Kortom een baan met veel verantwoordelijkheden, waarbij goede resultaten halen de grootste motivatie is en waarin je geen uitdaging uit de weg gaat.

Het merendeel van de dagen ben ik de baan op om winkels te bezoeken. Zo’n dag begint voor mij ’s morgens met nog even snel de email te checken tijdens het ontbijt. Dan op weg naar de eerste winkel. Afhankelijk van de afstand en de grootte van de winkels bezoek ik meestal 2 tot 4 filialen per dag. Tijdens een winkelbezoek loop ik samen met de gerant door de winkel en bespreken we verschillende onderwerpen zoals: zakencijfers, uitstraling, promoties enz. Na het laatste bezoek op weg naar huis. Thuis aangekomen neem ik de tijd voor wat sport/ontspanning om in vorm te blijven. Later op de avond werk ik mijn mails bij en last but not least haal ik de omzetcijfers van de dag op.

 

Terug naar alle getuigenissen