Welkom op 'Wie het schoentje past'

ad

Ondernemer in je eigen winkel

Zelfstandige, zonder eigen investeringen

Je wil graag je eigen winkel uitbaten, maar ziet op tegen de zware investeringen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij nemen risico’s gedeeltelijk op ons. Zo nemen wij uitbatingskosten voor onze rekening (huur pand, herstellingen, inrichting winkel en magazijn, kosten voor nutsvoorzieningen, ...) en sluiten we de nodige verzekeringen af (brand, burgerlijke aansprakelijkheid, ...).

Je krijgt van ons een trendy collectie in consignatie. Dit wil zeggen dat je deze niet moet inkopen. De collectie blijft onze eigendom en jij krijgt commissie op de verkoop. Uiteraard ben je wel verantwoordelijk voor de goede bewaring en presentatie van de goederen.

Opleiding en begeleiding

Reeds van bij de start krijg je van ons een degelijke opleiding. De eerste weken als zelfstandige shopmanager word je bijgestaan door één van onze coaches die je administratief en praktisch wegwijs maken in de winkel. Daarbij bieden wij je continue verkoopsopleidingen en producttrainingen aan. Twee maal per jaar word je uitgenodigd op onze collectiepresentatie waar je een blik kan werpen op de komende collecties en up to date wordt gebracht over de laatste trends door onze aankopers.

Naast een gedegen opleiding bieden wij je ook een prima begeleiding. Het Visual Merchandising team zorgt voor een uniforme etalage in de winkel en geeft tips voor een trendy presentatie van de collectie. Je District Manager is je rechtstreekse contactpersoon en link met het hoofdkantoor. Hij/zij bespreekt met jou de commerciële doelstellingen en begeleidt je in het beheer van het filiaal.

Praktische ondersteuning

Je wordt ondersteund door een financieel sterke groep. Wij zorgen o.a. voor nationale marketingcampagnes (publiciteit in media, folders, displays, ...). Wij adviseren je over de verschillende zelfstandige statuten en ondersteunen je in de zoektocht naar gemotiveerd personeel om de winkel mee uit te baten.