Welkom op 'Wie het schoentje past'

ad

Onze ketens

Online shoppen bij Shoe Discount?

Shoe Discount is de discountketen van Euro Shoe Group.

Bij Shoe Discount vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan schoenen, maar ook een ruim aanbod kleding en accessoires tegen scherpe prijzen.

Wist je dat Shoe Discount haar eerste winkel opende in 1966? Nu 50 jaar later, is Shoe Discount met haar 170 winkelpunten een gevestigde waarde geworden in België.
Maar stilstaan doen we allerminst! Shoe Discount blijft evolueren en investeren in haar winkelconcepten.

Dit voorjaar krijgen maar liefst 8 winkels een verjongingskuur, 1 winkel verhuist naar een nieuw pand en 1 winkel opent in een nieuwe stad!

Je vindt altijd wel een winkel in je buurt!

Bezoek de online winkel: www.shoediscount.be

 

Online shoppen bij Avance?

Avance, the quality shoe store!

Avance brengt een zeer actuele collectie kwaliteitsschoenen voor dames en heren, en een uitgebreide keuze handtassen en modeaccessoires. Elegant, casual, trendy, comfort of sportief, ons aanbod omvat de meest recente collecties van topmerken als Geox, Clarks, Olivier Strelli, Lacoste, Gant, Mexx, Esprit, Pantofola d’Oro, Le Coq Sportif, s.Oliver, Sprox,...

Avance telt 44 modern ingerichte winkels in de grote en middelgrote steden van België, 19 winkels in Nederland en 1 winkel in Groothertogdom Luxemburg. Er is ongetwijfeld een winkel bij u in de buurt!

Avance maakt deel uit van de Euro Shoe Group, met 390 winkels één van de grootste schoenenretailers in de Benelux.

Bezoek de online winkel: www.avanceshoes.com

 

Online shoppen bij Bristol?

Bristol is de grootste discounter in schoenen én kleding van Nederland!

Bij Bristol vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan schoenen, maar ook een ruim aanbod kleding en accessoires tegen scherpe prijzen.

Wist je dat Bristol haar eerste winkel opende in 1976? Nu 40 jaar later, is Bristol met haar 123 winkelpunten een gevestigde waarde geworden in Nederland.
Maar stilstaan doen we allerminst!

Dit voorjaar krijgen maar liefst 9 winkels een verjongingskuur! En omdat we dit jaar onze 40ste verjaardag vieren, leggen we onze klanten extra in de watten.

Bristol is met zijn overzichtelijke assortiment een self-service winkel voor het hele gezin.

Je vindt altijd een Bristol in je buurt!

Bezoek de online winkel: www.bristol.nl