Welkom op 'Wie het schoentje past'

ad

Werken op de hoofdzetel

Goede work-life balance

Ons hoofdkantoor is gelegen in een rustige filevrije omgeving. Op zonnige dagen zie je het water van het kanaal glinsteren en de boten voorbij varen. Zowel als arbeider als bediende kan je genieten van mooie werkuren. Bovendien wordt het verlof aangevuld met compensatiedagen. Zo houd je voldoende tijd over voor je hobby's en je gezin.

One big happy family

Als familiebedrijf dragen we familiale waarden hoog in het vaandel. Bij ons is het gezellig werken, alle deuren staan open en je wordt onthaald met de glimlach. Bij ons kan je thuiskomen!

Alles ademt fashion

Werken in de mode retail wil zeggen meewerken aan trends en vernieuwing. Zo kunnen onze klanten niet alleen in onze winkels shoppen, maar ook online. We zijn tevens te zien op festivals en op TV (Idool, Schoenen met een verhaal, Familie, Boer zoekt vrouw, Sterren op de dansvloer, ...). Onze collecties zijn altijd geïnspireerd op de laatste modetrends. Voor wie van mode houdt is hier zeker en vast een plaatsje weggelegd.

Verantwoord gevarieerd

We verwachten van onze medewerkers dat ze verantwoordelijk zijn voor hun taken, maar geven ook kansen om nieuwe dingen te proberen en bij te leren. Met een gezonde drive en ambitie kan je bij ons een mooie loopbaan uitbouwen.