Welkom op 'Wie het schoentje past'

ad

Wie is ESG?

Euro Shoe Group is als moderetailer een belangrijke speler op de Benelux markt. Bij het grote publiek is het bedrijf beter bekend onder de ketennamen Avance en Shoe Discount in België en Avance en Bristol in Nederland. Hiermee biedt Euro Shoe Group een ruim en gevarieerd aanbod van eigentijdse mode voor het hele gezin waarbij schoenen, textiel en accessoires de core business vormen.

De Euro Shoe Group exploiteert ruim 385 vestigingen in de Benelux en telt een 2000-tal medewerkers. Het heeft zowel in België als in Nederland een kantorencomplex. In België is ook het distributiecentrum gelegen. Het hoofdkantoor in Beringen heeft een kantoorruimte van 4500 m² en parkeergelegenheid voor 300 wagens. Het modern, geautomatiseerd distributiecentrum in Beringen heeft een opslagruimte van 21000 m² en parkeergelegenheid voor 100 vrachtwagens. Er zijn 22 laad- en loskades voor vrachtwagens en de 180m lange aanlegkade aan het Albertkanaal heeft een capaciteit van 5000 containers per jaar.

Naast de offline ketens beheert Euro Shoe Group sinds kort ook online winkels. De webshop van Avance werd als eerste gelanceerd. Vervolgens kwam Bristol online aan de oppervlakte. Shoe Discount vervoegde het rijtje als laatste.